Biografie

Biografie

Artistul de bază al acestei formații este însuși Marinică de la Foișor. Solist vocal, ce abordează mai multe genuri muzicale spre deliciul publicului.
Cu vaste apariții în cadrul emisiunilor TV și cunoscut pentru cântecele propii, Marinică de la Foișor vă asigură calitatea serviciilor lui prin experiența acumulată în decursul acestor ani de activitate în domeniul muzicii și al evenimentelor.
Avem în repertoriu: muzică populară tradițională din toate zonele României, muzică lăutărească și de petrecere, muzică ușoară și manele.
Tafraful Marinică de la Foișor a devenit în ultimii ani una din cele mai cunoscute formații nuntă din București datorită seriozității cu care tratează evenimentele angajate și transparenței cu care se afișează în spațiul online.
Dispunem de o echipa complexă, pentru toate serviciile pe care le oferim.
Calitatea oferită de echipa noastră este relatată implicit prin Feedback-urile oferite pe rețelele de socializare. Acest lucru confirmă încă o dată legătura strânsă dintre dragostea pentru muzică și seriozitatea de care echipa formații nuntă Taraful Marinică de la Foisor dă dovadă la fiecare eveniment.

Marinica de la Foisor
Call Now Button